Everyone deserves to be and look beautiful!

QueenyDollsEmpire is een in Nederland gevestigde distributeur van compressiekleding afkomstig uit Colombia. De reden waarom wij voor Colombia hebben gekozen, is omdat de Colombiaanse textielindustrie de afgelopen twee decennia voortdurend geïnnoveerd heeft om compressiekleding uit te werken die vrouwen, maar ook mannen helpen een gevormd lichaam te krijgen.

Dit proces is hand in hand gegaan met de plastische chirurgie die dezelfde trend heeft laten zien in Colombia, maar ook in andere Latijns-Amerikaanse landen, Amerika en Europa.

Wij verkopen ook een uitgebreide collectie verschillende hoogkwalitatieve postoperatieve producten die een bijdrage leveren aan het postoperatieve herstel.

Ons streven is om dames en heren die onze producten gebruiken of dragen, er altijd op hun best kunnen uitzien en zich comfortabel kunnen voelen. Maar ook het gemak kunnen bieden van een ruim aanbod postoperatieve producten, die essentieel zijn na een plastisch chirurgische ingreep.

De collectie die wij aanbieden bestaat uit een variatie van verschillende Colombiaanse merken en ontwerpen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij voor elke persoon, esthetische behandeling of gelegenheid, het juiste compressie kledingstuk of product in huis hebben.

Ook bieden wij een excellente klantenservice aan. Je kan ons dagelijks telefonisch of via WhatsApp bereiken of langs komen in onze winkel voor vragen over onze producten, advies of hulp bij het uitkiezen van het juiste product of van de juiste maat. Wij willen onze klanten net dat stukje extra service aanbieden.

 

Het succes van de Colombiaanse Faja

Het succes van de Colombiaanse Faja is gekoppeld aan de stof waar deze unieke shapewear van wordt gemaakt. Namelijk de “Powernet Mesh” stof. De fabrikanten van de Faja merken die wij verkopen, zijn gespecialiseerd in het gebruik van deze stof om Faja’s van hoge kwaliteit te ontwikkelen waarmee u zich in elke situatie comfortabel kan voelen.

Onze merken

Of je nu op zoek bent naar een postoperatieve Faja, shapewear voor tijdens je sport-workout, je zwangerschap/ post-partum, of voor het moment waar je er op je best wilt uitzien? De Colombiaanse Faja merken die wij verkopen bieden genoeg keuzes voor elk moment.

MariaE logo
Melibelt Fajas logo
MYD logo
Queenydollsempire logo