Op Maat Gemaakte Faja’s

Op maat gemaakte SCM Fajas bij QueenyDollsEmpire: Perfecte pasvorm voor iedere vrouw!

Bij QueenyDollsEmpire weten we hoe belangrijk het is dat je je comfortabel voelt in compressiekleding Of je nu herstelt van een operatie of een Faja ter correctie van je figuur wilt dragen, het dragen van de juiste Faja met de juiste maat is van groot belang. Maar wat als je niet past binnen de standaardmaten? Dat is waar onze SCM Fajas een oplossing bieden.

Wat zijn SCM Fajas?

SCM Fajas, ook wel bekend als ‘Semi Custom Made Fajas’, worden op maat gemaakt op basis van jouw taille- en heupomvang. We begrijpen dat ieder lichaam anders is en daarom bieden we Fajas aan die speciaal gemaakt worden voor vrouwen die niet binnen de standaardmaten vallen. Of je nu bredere heupen hebt en een smallere taille, of een andere unieke lichaamsbouw, onze SCM Fajas bieden jou de perfecte pasvorm.

Waarom kiezen voor SCM Fajas?

  • Perfecte Pasvorm: Niet een ieder valt in de standaard Faja maten. Met SCM Fajas krijg je een model die specifiek op jouw lichaam is afgestemd, zodat het beter zit, meer comfort biedt en je figuur op de juiste manier ondersteunt.
  • Comfort en Ondersteuning: Omdat de faja op maat gemaakt is, biedt het maximale ondersteuning waar jij het nodig hebt. Dit is vooral belangrijk voor vrouwen die herstellen van een operatie.
  • Hoogwaardige Kwaliteit: Onze SCM Fajas zijn van de beste Faja merken uit Colombia, die bekend staan om hun duurzaamheid, ademend vermogen en comfort. Ze zorgen voor een stevige compressie zonder in te leveren op bewegingsvrijheid.

Hoe werkt het?
Het proces is simpel! Je kunt via onze website een SCM Faja bestellen door je tailleomvang en heupomvamg op te meten. Deze maten vergelijk je met de maten vermeldt op de maattabel. (Bijvoorbeeld je valt in een XS taille en een 2XL heupomvang) Je plaats dan bij je bestelling maat: XS/2XL van je gekozen model. Ook kan je altijd contact met ons opnemen voor een maatadvies.  Wil je liever dat een professional de maatopneming voor je doet? Geen probleem! 

Je bent van harte welkom om langs te komen in onze winkel, waar ons deskundige team je helpt met het opmeten van de juiste maten en advies geeft over de beste pasvorm voor jouw lichaamstype.

We begeleiden je in elke stap van het proces om ervoor te zorgen dat je de juiste pasvorm en ondersteuning krijgt.

Voor wie zijn SCM Fajas geschikt?

Onze SCM Fajas zijn ideaal voor vrouwen die een postoperatieve Faja nodig hebben, maar niet binnen de standaardmaten vallen. Maar ook als je op zoek naar een Faja ter correctie van je figuur. SCM Fajas een geweldige keuze.

Waarom QueenyDollsEmpire?

Als familiebedrijf zijn we  gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige compressieproducten. We zijn trots op onze klantgerichte benadering en onze focus op kwaliteit en maatwerk. Bij ons staat jouw comfort en welzijn altijd centraal.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Val je buiten de standaardmaten en wil je genieten van de perfecte pasvorm en comfort van een SCM Faja? Aarzel niet en neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en je een faja te leveren die volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *